Кои сме ние +359 885 500 100 bg
За нас Лицензи Банкови сметки Контакти Галерии

Бизнес предложения
www.sportskills.bg
Партер
ул. Цветна градина 72, гр. София, ПК 1421
Понеделник - Петък (09:00 ч. - 18:00 ч.)
T: +359 2 822 7700
M: +359 885 500 100
info@tourskills.bg
Календар
Април, 2019Май, 2019Юни, 2019Юли, 2019Август, 2019Септември, 2019Октомври, 2019Ноември, 2019Декември, 2019Януари, 2020Февруари, 2020Март, 2020
Търсене
en bg
Астерикс парк

Астерикс парк

Точно в сърцето на по - голямата Парижка област, Астерикс парк разполага с 36 атракциона, десетина от които са посветени на тези под 6-годишна възраст, които целят да насърчат несломимите посетители да изпитат специално разработени за тях приключения.

В паркът Астерикс ще намерите много забавления и интересни занимания. Някои деца може и да не познават Астерикс, но определено ще се забавляват там. Не може да не се впечатлите от глуповатите галските герои.

Ако желаете можете да направите обичайната обиколка, когато сте в Париж, но ако сте почитатели на веселбите и атракционите, определено трябва да посетите парка Астерикс.

Местоположение: 35 км северно от Париж

Атракциони: Тематични атракциони ще видите навсякъде из парка. Може да се повозите на дълъг кораб на викинги или да се отправите към многоглавата хидра. Интересен още е и митологичния вход към Ада, в който можете да влезете през река Стикс. В секцията за най – малките деца е друидната гора, псевдо - римската сцена или водния театър на Посейдон, където малчуганите да се радват на шоуто с делфини. Ако желаете можете да направите обичайната обиколка, когато сте в Париж, но ако сте почитатели на веселбите и атракционите, определено трябва да посетите парка Астерикс.

Карта на парка: ТУК

Забележка: За изготвяне на индивидуална оферта за настаняване и транспорт, свържете се с нас на имейл: info@tourskills.bg или на GSM: 0885 500 100.

SOS Numérobis

Заемете местата си, влакът е на път да потегли с бясна скорост!

Goudurix

Goudurix наистина е едно от седемте ..., не, едно от осемте най-големи чудеса в Европа. Само мисълта за това ще ви изпратим в космоса.

Hôtel des Trois Hiboux 3*

Насладете се на високо ниво на комфорт и изключителна обстановка в Hotel Des Trois Hiboux, неговите просторни стаи, облицовани стени и дървени мебели. След един ден, изпълнен с приключения нищо не може да се сравни с легендарното гостоприемство на 3-звезден хотел Parc Astérix за една заслужена почивка! Перфектен за малките ... с легла в отделна стая от родителите, обширни открити пространства, зала за игри за всеки, за забавление ... Без да забравяме големите деца ... уютно и отпускащ лоби, голяма тераса, маса за билярд, библиотека и модерен бар.

• Частен достъп до парка за гостите на хотела.

• Право в сърцето на Галската гората. ,

• Стаи, специално предназначени за семейства.

• Кетъринг услуги.

• Забавления за всички с библиотека, детска зона, предавания и т.н.

• Сутрин Астерикс и Обеликс ще ви гледат от парка.

Дизайн и разработка ИДЕЯ График ЕООД