Кои сме ние +359 885 500 100 bg
За нас Лицензи Банкови сметки Контакти Галерии

Бизнес предложения
www.sportskills.bg
Партер
ул. Цветна градина 72, гр. София, ПК 1421
Понеделник - Петък (09:00 ч. - 18:00 ч.)
T: +359 2 822 7700
M: +359 885 500 100
info@tourskills.bg
Календар
Август, 2020Септември, 2020Октомври, 2020Ноември, 2020Декември, 2020Януари, 2021Февруари, 2021Март, 2021Април, 2021Май, 2021Юни, 2021Юли, 2021
Търсене
en bg
Гардаленд парк

Гардаленд партк е номер 1 Увеселителен парк в Италия, с най-дълга история и един от най-важните сред парковете на европейско ниво.Простира се на площ от 3 мил. хектара, включващ хотел като от приказките. Разполага с 32 тематични атракции, 4 различни села и Gardaland Sea Life Aquarium.

Местоположение: Кастелнуово (Castelnuovo), на няколко километра от Верона (Verona)

Акценти: най-популярните обекти в парка са: влакчето "Sequoia Adventure", "Blue Adventure" и "Вълшебната планина" , тур през Fantasy Kingdom с "Funny Express", циркови представления за всички възрасти, Gardaland Sea Life Aquarium

Паркът Гардаленд е разделен на три тематични зони:

  • Екстремните атракциони са събрани в зоната Адреналин;
  • Зоната с повече спокойствие носи името Приключение;
  • За най-малките е подходяща зоната Фантазия.

Карта на парка: ТУК

Забележка: За изготвяне на индивидуална оферта за настаняване и транспорт, свържете се с нас на имейл: info@tourskills.bg или на GSM: 0885 500 100.

Една от любимите на посетителите атракции е Раптор (Raptor) – скоростно влакче във формата на динозавър. Синьото торнадо е атракцион, който е само за любители на екстремните скорости.

                                                                                                                                                         

Заради близостта на парка Гардаленд до езерото Гарда посетителите на развлекателния парк имат възможността и да наемат лодка, за да плават по езерото с красиви лодки. Паркът Гардаленд привлича много посетители и заради факта, че могат да доведат домашните си любимци. Кучетата трябва да са на повод, а ако са по-едри – и с намордник. Те не могат да влизат в ресторанти и да се качват върху атракционите. Има дори атракциони, които могат да бъдат успешно използвани от посетители с увреждания – те са отбелязани със специални обозначения. Специални препоръки от служителите на парка ще получат и бременните жени, които искат да се насладят на някоя от атракциите. Някои от атракционите са подходящи само за лица, които са достатъчно високи – имат се предвид деца, достигнали определена възраст. Има и обозначения за атракциони, които са противопоказани за хора със сърдечни заболявания. Тук също така има и аквариум с великолепни представители на морския свят. Посетителите винаги са очаровани от гледката на невероятните морски лъвове и на морските кончета.

На територията на парка Гардаленд има също така и хотел, за да могат гостите да се насладят по-дълго време на чудесното прекарване в парка.

Gardaland Hotel 4*

Gardaland Hotel се отличава с пейзажни градини с голям басейн тип лагуна и безплатен паркинг. Намира се на 2 километра от езерото Гарда и предоставя безплатен трансфер на всеки 30 минути до най-известния тематичен парк в Италия.

Стаи: Стаите са с декор на приказна тематика и предлагат кът за сядане и интериор в светли цветове. Някои стаи са тематични, а други имат изглед към градините.

Децата могат да се забавляват с развлекателните представления, в стаята за игри и на множеството детски площадки.

На място се продават билети за увеселителния парк Gardaland и аквариума Sea Life на цени с отстъпка.

Gardaland Hotel Resort има 2 ресторанта, 3 бара и пицария. Разнообразната закуска се поднася на шведска маса.

Дизайн и разработка ИДЕЯ График ЕООД