Кои сме ние +359 885 500 100 bg
За нас Лицензи Банкови сметки Контакти Галерии

Бизнес предложения
www.sportskills.bg
Партер
ул. Цветна градина 72, гр. София, ПК 1421
Понеделник - Петък (09:00 ч. - 18:00 ч.)
T: +359 2 822 7700
M: +359 885 500 100
info@tourskills.bg
Календар
Март, 2019Април, 2019Май, 2019Юни, 2019Юли, 2019Август, 2019Септември, 2019Октомври, 2019Ноември, 2019Декември, 2019Януари, 2020Февруари, 2020
Търсене
en bg

Адреналин, природа, забавление

Адреналин, природа, забавление

Рафтингът може да се възприема като един по-различен и приключенски начин на опознаване на природата. Представете си заобикалящата ви среда, редуването на спокойни и бурни води, изпълването с адреналин и трудностите при управлението на лодката. Това е едно забавно, сплотяващо и незабравимо преживяване, на което можете да се насладите с приятели, семейство или колеги.

На всичкото отгоре може да се окаже и полезно. Ето защо:

  • Утолява жаждата за приключения - тъй като повечето подходящи за рафтинг локации са на живописни места, те ви дават възможност да се запознаете със средата, която ви заобикаля, по различен начин. Приключенията са полезни за ума, тъй като ви дават възможност да изследвате и научавате нови неща.
  • Освобождава адреналин, повишава вълнението и позитивното преживяване.
  • Намалява стреса - рафтингът ви осигурява бягство от реалността. Спокойствието на природата ви позволява да се отпуснете и да оставите всички притеснения зад себе си, особено когато реката се движи бавно. А когато реката се забърза отново, можете да сте сигурни, че изпускате стреса си чрез гребането и управляването на лодката!
  • Глъдка свеж въздух – както всички знаем добре е колкото се може повече да прекарваме време на открито. Какъв по-интересен начин от рафтинга?
  • Укрепва мускулите – рафтингът е забавна и предизвикателна физическа активност, натоварва горната част на тялото, тонизира ръцете, гърба и раменете. Също така е отлична кардио тренировка.
  • Изгражда работа в екип – да се бориш с природата с група хора, ти дава възможност да се свържеш със своите съотборници. Докато плавате вие знаете, че екипната работа и комуникацията е от решаващо значение за успеха.
  • Възможност за семейно сплотяване – рафтингът е едно приключение, с което можете да участвате със семейството си. Всички членове на семейството участват, общуват по между си, както и преодоляват предизвикателството заедно.
  • Повишава чувството на увереност - в зависимост от трудностите на реката, задачата може да изглежда смущаваща отначало, но след като я завършите, чувството за постижение тече във вените ви и ви дава увереност да преодолеете много други предизвикателства.
  • Рафтингът може да се разглежда като терапия. Като се отклонявате от съвременните тревоги умът ви си почива. Въпреки че има много препятствия, научавате се бързо с достатъчно упорита работа, посвещение и помощ от приятели, можете да постигнете всичко.

 

Източник:

Healthfitnessrevolution.com

 

Моля, имайте предвид, че това не е действителна резервация, a само заявка! Ще се свържем веднага, след получаване на заявката.
ИЗПРАТИ
РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН ИЗПРАТИ НА ПРИЯТЕЛ
Дизайн и разработка ИДЕЯ График ЕООД