За нас

Кои сме ние

Уеб сайт Tour Skills е собственост на СПОРТ СКИЛС ЕООД регистриран като туроператор и турагент от Министерството на туризма с регистрационен номер РК-01- 7133.

Ние специализираме в организирането на активни почивки за малки групи и индивидуални туристи, с включени спортни изживявания – Ски, Сърф, Гмуркане, Ветроходство, Каяк, Кану, Рафтинг, Туристически преходи, Aquparks и Funparks. За да служим по-добре на нашите клиенти, предлагаме и разнообразие от туристически услуги като хотелско настаняване, почивки, екскурзии, семейни ваканции, исторически обиколки, екзотични дестинации.

Tour Skills е изходящ СКИ туроператор за клиенти от Българският пазара към дестинации в Европа. Ние предлагаме ски почивки и пакети  в над 20 ски курорти от пет държави: Австрия, България, Франция, Италия и Швейцария.

Ние вярваме, че персоналното внимание към нашите клиенти е от голямо значение. Всяка заявка, която получаваме, се обработва индивидуално от нашите агенти. Екипа на Tour Skills е с дългогодишен опит и познания в голяма част от дестинациите, които предлагаме.

Нашата работа е да се уверим, че всеки клиент получава баланс между комфорт и вълнение, за да се наслади на едно уникално изживяване!

Нашите Клиенти
Нашите клиенти обичат не просто да пътуват, а да преживяват емоция. Те искат да разказват нови истории всеки път, когато се завърнат у дома, да имат автентични преживявания. Склонnи са да спортуват, да се учат на нови неща и да търсят нови приключения. Обичат да посещават малки и очарователни местенца, да опитват различни кухни и да се срещат с различни култури.

Клиентите ни разбират и ценят сигурността на надеждния „експерт“ и опитита ни в организирането на тяхната уникална почивка. Обичат изгодните оферти!

Нашият екип

IMG-eca2c501bdf557d9b6e3b667f820c4e3-V

МЕЧТАТЕЛ С ОТГОВОРНОСТ КЪМ КЛИЕНТА

За Катя е от изключителна важност да установи какви са нуждите и желанията на клиента. С прецизен и всеотдаен подход, тя отговорно създава възможно най-благоприятните условия за реализирането на Вашaта мечтана почивка. Самата тя е мечтател, изпълнен с идеи и знае как да го постигне.

Катя Вълева

Мениджър Продажби
ivan1

Иван е главният организатор и инициатор на всички приключения, които Тур Скилс може да Ви предложи. Със своите повече от 12 години опит в организирането на различен тип събития, е доказал на своите клиенти, че знае кое е най-важно и как то се съчетава с качеството, усета към различното преживяване и забавление.

Иван Вичев

Управител
Katrin

С ПОГЛЕД КЪМ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ

За Катрин подхождането към детайла е основна цел при организацията на всяко едно пътешествие. С ентусиазиазъм, всеотдайност и грижа към нуждите на клиентите винаги се постигат повече от чудесни резултати. Работата в екип е от особена важност за нея. А забавлението е неизменна част от работата!

Катрин Цигова

Специалист продажби