Астерикс парк

Астерикс парк

 

Точно в сърцето на по – голямата Парижка област, Астерикс парк разполага с 36 атракциона, десетина от които са посветени на тези под 6-годишна възраст, които целят да насърчат несломимите посетители да изпитат специално разработени за тях приключения.

 

В паркът Астерикс ще намерите много забавления и интересни занимания. Някои деца може и да не познават Астерикс, но определено ще се забавляват там. Не може да не се впечатлите от глуповатите галските герои.

 

Ако желаете можете да направите обичайната обиколка, когато сте в Париж, но ако сте почитатели на веселбите и атракционите, определено трябва да посетите парка Астерикс.

 

Местоположение: 35 км северно от Париж

 

Атракциони: Тематични атракциони ще видите навсякъде из парка. Може да се повозите на дълъг кораб на викинги или да се отправите към многоглавата хидра. Интересен още е и митологичния вход към Ада, в който можете да влезете през река Стикс. В секцията за най – малките деца е друидната гора, псевдо – римската сцена или водния театър на Посейдон, където малчуганите да се радват на шоуто с делфини. Ако желаете можете да направите обичайната обиколка, когато сте в Париж, но ако сте почитатели на веселбите и атракционите, определено трябва да посетите парка Астерикс.

 

Карта на парка: ТУК

 

Забележка: За изготвяне на индивидуална оферта за настаняване и транспорт, свържете се с нас на имейл: info@tourskills.bg или на GSM: 0885 500 100.

 

SOS Numérobis

 

Заемете местата си, влакът е на път да потегли с бясна скорост!

 

 

Goudurix

Goudurix наистина е едно от седемте …, не, едно от осемте най-големи чудеса в Европа. Само мисълта за това ще ви изпратим в космоса.

 

 

Hôtel des Trois Hiboux 3*

 

Насладете се на високо ниво на комфорт и изключителна обстановка в Hotel Des Trois Hiboux, неговите просторни стаи, облицовани стени и дървени мебели. След един ден, изпълнен с приключения нищо не може да се сравни с легендарното гостоприемство на 3-звезден хотел Parc Astérix за една заслужена почивка! Перфектен за малките … с легла в отделна стая от родителите, обширни открити пространства, зала за игри за всеки, за забавление … Без да забравяме големите деца … уютно и отпускащ лоби, голяма тераса, маса за билярд, библиотека и модерен бар.

 

  • Частен достъп до парка за гостите на хотела.
  • Право в сърцето на Галската гората. ,
  • Стаи, специално предназначени за семейства.
  • Кетъринг услуги.
  • Забавления за всички с библиотека, детска зона, предавания и т.н.
  • Сутрин Астерикс и Обеликс ще ви гледат от парка.