Европа парк

Европа парк, разпростиращ се на площ от 95 хектара, който разполага с повече от 100 атракции и международни участия, гарантира забавно и уникално преживяване, както и престой пълен с приключения!

 

В югозападната немска провинция Баден-Вюртемберг се намира третият по посещаемост тематичен парк в Европа, който през 2015 г. отпразнува своята 40-та годишнина. Той е собственост на фамилията Мак, един от най-големите производители на атракциони за увеселителни паркове. В него има по нещо за всеки – от второто най-високо влакче на Стария континент, през забавна комбинация от влакче и водна атракция до най-новото попълнение – откритата през 2014 г. тематична зона „Артур и минимоите“.

 

Местоположение: Приблизително на 40 км разстояние от Фрайбург, и около 1,5 часа път с кола от Щутгарт.

 

Акценти: Увеселително влакче, 12 специални атракции, включително „Wodan Timburcoaster“, 13 тематични сгради, презентиращи европейската архитектура, растителност и кулинарни изкушения, типична водна атракция „Atlantica SuperSplash“.

 

Карта на парка: ТУК

 

Забележка: За изготвяне на индивидуална оферта за настаняване и транспорт, свържете се с нас на имейл: info@tourskills.bg или на GSM: 0885 500 100.

 

Atlantica SuperSplash

 

Следвайте стъпките на големите мореплаватели и откриватели по време на едно забавно и изключително освежаващо пътешествие по вода, на „Atlantica SuperSplash“. Вашето пътешествие ще започне от гигантската платноходка „Santa Marian“ и ще ви отведе до слабо осветена крепост на приключенска обиколка през дълбочините на Атлантическия океан. Вашата лодка ще се завърти около 30 метра над земятаи ще се върне назад през девет метра дълбочина! След втория завой и прекрасна гледка към планината Шварцвалд ще се състезава със скорост от 80 km / h на освежаваща мокра настилка. Никой няма да остане сух, гарантирано е! Ако предпочитате плътна почва под краката си, тогава можете да се насладите на освежаващото забавление от безопасно разстояние и да се отпуснете на терасат на пристанището или в „Космическата корабостроителница“.

 

 

Wodan Timburcoaster

 

Първата гигантска дървена въртележка в Европа парк! С дължина от 1050 метра, височина от 40 метра, максимална скорост до 100 км / час, бързи промени в посоката и изобилие от време за разговори във въздуха карат всички смели посетители да се впуснат в приключенско пътуване с Wodan Timburcoaster! Сърцата на всички фенове на въртележки ще бият все по-бързо; наред с високите скорости, бързите промени в посоката и изобилието от време за разговори във въздуха, този увеселителен атракцион предлага друга грандиозно особеност: „WODAN – Timburcoaster“ се вписва добре в съществуващия парк-пейзаж и пресича релсте на катапулта “blue fire Megacoaster powered by GAZPROM”, както и водния атракцион „Atlantica SuperSplash“ в исландските тематични райони. Една допълнителна порция от тръпка е гарантирана чрез това уникално и емоционално взаимодействие на тези три най-известни забележителности!

 

 

Erlebnishotel Colosseo 4*

 

Част от Европа парк, този 4-звезден хотел в римски стил предлага уникално копие на Колизеума, спа център с открит басейн и традиционни италиански ресторанти.

 

Фрайбург е на 35 километра.

 

Билетите за увеселителния парк могат да бъдат закупени директно от хотела.

 

Стаи: Всички просторни стаи на хотела включват безплатен Wi-Fi, телевизор с плосък екран и модерна баня. Климатик не е на разположение.

 

Римските ресторанти The Erlebnishotel’s Medici, Cesare, and Antica Roma предлагат известна средиземноморска кухня.

 

Кафе и сладоледени специалитети са на разположение в кафенето the Commedia dell’Arte.