Хепи ленд парк

Хепи Ленд – най – големият увеселителен парк в България!

 

Хепи Ленд дава перфектната възможност за откъсване от напрегнатото ежедневие и потапяне в приказната атмосфера на един различен свят за отдих и почивка.

 

Площта, върху която се изгражда Хепи Ленд е повече от 30 000м2, заобиколена от северозапад и юг с 950 000м2 широколистна гора. Паркът е уникален със своята архитектура, дизайн и тематичност на секторите за развлечение. Това го прави предпочитано място за забавление и отдих, не само за деца и тинейджъри, но и за всички възрастови групи. Територията на парка съчетава отделни кътове (12 на брой), различни по тематика, декор и оборудване със съоръжения, автентично пресъздаващи съответната приказна действителност.

 

Местоположение: На 23км от Варна в непосредствена близост до туристически комплекс Камчия и Шкорпиловци, граничещ с републиканския път за Бургас

 

Акценти: Джунгла, Гъливер, Дино свят, City Of El Paso – Texas, Пиратски остров – „Tortuga“, Водни бъмпери в езерото в водопад

 

Карта на парка: ТУК

 

Забележка: За изготвяне на индивидуална оферта за настаняване и транспорт, свържете се с нас на имейл: info@tourskills.bg или на GSM: 0885 500 100.

 

Дино Свят

 

Вдъхновение от филма ,,Джурасик Парк” – първият и единствен по родa си музей-изложение, на фигури на животни от един отдавна отминал праисторически СВЯТ! Разположен на 2000м2, с много декори, растителност и фигури на животни в реални размери. Най- голямата атракция е, че динозаврите се движат и издават звуци, посредством модерната технология АНИМАТРОНИКС.

 

 

City Of El Paso – Texas

 

Това е града , който граничи с Мексико както е и в Парк Хепи Ленд.Тук е пресъздадена типична улица от уестърн филмите, съществувала в Америка през ХVІІ-ХІХ век. Изпълнен с предизвикателства, илюстриращи динамичния и вълнуващ живот на популярни уестърн герои от филми и оставящи без дъх всеки фен на тази тема.

 

 

Пиратски остров – „Tortuga“

 

На площ около 2000м2 е изграден остров, с типично пиратско селище с архитектура от ХVІІ век. Подчинен е на така популярната и модерна тема за властващите безстрашни морски пирати.С помоща на лодка може да посетите тайствената подземна пещера със съкровищата на пиратът Бартоломю Робъртс. От хитови книги и филми, е почерпено вдъхновение за декорацията и предизвикателствата в този кът. Корабът на известния пират Бартоломю Робъртс или Черния Барт – “Royal Fortune”. Единствено тук можете да се насладите на спектакълът „Карибски Пирати“.

 

 

Интересно в парк Хепи Ленд

 

Освен неповторимата приказна атмосфера, тематичен парк Хепи Ленд включва и обекти за бързо хранене. Като най-големият обект за хранене е тематично БАРБЕКЮ на площ от около 900м2 като 200 места са разположени в ,,Старата ферма,, около 60 места са в тип старинни каруци с покривало. Или изграденото тематично BBQ ще може едновременно да обслужва около 200 посетители. Целта на комплексния блок за хранене е да удовлетвори вкусовите предпочитания на посетителите решили да починат сред природата. Цялостната концепция на Увеселителен парк „Хепи Ленд” е изградена върху желанието посетителите да получат възможност за изживяване на един приказно щастлив ден.

Освен стационарните атрактивни съоръжения, за разнообразните и вълнуващи преживявания на посетителите ще се грижат екипи от аниматори. Те ще влизат в ролите на популярни приказни и филмови герои, както и ще демонстрират разнообразни артистични способности.

За удобството на посетителите, Увеселителният парк разполага с 8000м2 паркоместа както за индивидуални посетители с коли, така и за групови посещения с автобуси. Цялостната концепция на Увеселителен парк „Хепи Ленд” е изградена върху желанието посетителите да получат възможност за изживяване на един приказно щастлив ден.