Леголенд парк

Кое дете не мечтае да стане рицар, изследовател, пилот и да влезе в един завладяващ свят на приключения?

 

В Леголенд, децата могат да се влизат в ролите на своите герои и да правят неща, които обикновено само възрастните имат право да правят – като да вземат първия си шофьорски изпит, да се състезават в турнир с престрелки, да карат джет с главоломна скорост, да се спускат с кану за първи път сами, или да проектират и програмират ЛЕГО роботи. Това отнема дванадесет часа, само за да се возят на всички Леголенд забележителности, да гледат всички предавания и 4D филмите и да участват във всички работилници – и това е само действителното времетраене на изпълнението.

 

Местоположение: Приблизително 1 час път с кола от Мюнхен или от Щудгарт.

 

Акценти: Експедиционни канута, сафари, вселената на STAR WARS, LEGO ® подводен свят, Miniland, „Flying Ninjago“, „Temple X-pedition“ 4D кино и тематични изложения.

 

Карта на парка: ТУК

 

Забележка: За изготвяне на индивидуална оферта за настаняване и транспорт, свържете се с нас на имейл: info@tourskills.bg или на GSM: 0885 500 100.

 

 

Паркът може да предложи много на семейства с деца на възраст между 3 г. и 12 г., които търсят приключения. От юни 2008 г., преживяването в Леголенд продължава дори и след края на работното време. В първото Леголенд ваканционно селище в света, посетителите могат да прекарат нощта в непосредствена близост до парка в една от 50-те тематични ЛЕГО вили или в голям къмпинг в каравана. Високото ниво на качество и фокусиране върху обслужването в Леголенд гарантират на родителите първокласен преживяване в парка с всестранно забавление. За децата, посещението в Леголенд означава осъществяване на техните мечти..

 

 

Хотел LEGOLAND® Feriendorf 3*

 

Feriendorf Legoland е само на 5 минути пеша от увеселителен парк Legoland в град Гюнцбург.

 

Стаите в Feriendorf Legoland се отличават с декор на различни цветови теми, а в общите зони е осигурен безплатен Wi-Fi. Feriendorf Legoland има стекхаус-ресторант, който предлага ястия от висококачествено месо.

 

В ресторант Dschungel се сервират различни тематични бюфети, а сутрин се предлага закуска на шведска маса. Възможностите за семейни забавления включват трасе с въжени съоръжения, миниголф и боулинг. Малките гости могат да се забавляват на детската площадка, оформена като пиратски кораб.