Серенгети парк

Серенгети Парк

 

На площ от 110 ха Серенгети Парк предлага уникална комбинация от зоологическа градина и тематичен парк. Отдайте се на вълнуващи приключения по време на собственото си сафари!

 

Местоположение: Приблизително на 55 км от Хановер

 

Акценти: Сафари през джунглата, Водно Сафари със специални ефекти и допълнително адреналин:“Kumba-Twister“, „Victoria-Freefall-Tower“

 

Карта на парка: ТУК

 

Забележка: За изготвяне на индивидуална оферта за настаняване и транспорт, свържете се с нас на имейл: info@tourskills.bg или на GSM: 0885 500 100.

 

Kumba-Twister

 

 

Можете да се възхитите на 1500 диви и екзотични животни от различни страни в среда, близка до природата в Серенгети Сафари парк! По време на 10-километровото ви пътуване с опитен водач в сафари автобуса или собствен автомобил ще се сблъскате с лъвове, тигри, носорози, антилопи, слонове и други животни. Новата островна част за нашите маймуни, джунглата сафари, ви дава възможност да гледате около 200 примати без кафезни бариери. Можете дори да направите директен контакт с маймуните в петте свързани обиколки. Вие можеte да се впуснете векшън приключение в Сафари, разходки из тематиния парк и над 40 зашеметяващи шоута.

 

 

 

Serengeti Safari Lodges 3*

 

Има две вида удобни Сафари къщички на разположение на посетителите:

Къщичка „Комфорт“ разполага с отделна спалня с две единични легла плюс хол и баня. А трети човек може да спи на разтегателен диван в холната част. Тази къща е идеален избор за двама до трима души. Всички ложите са оборудвани с хладилник, сешоар, телевизор, радио и Wi-Fi. Включени са за почистване, спално бельо, хавлиени кърпи и закуска на шведска маса, фитнес съоръжения са на разположение. На площадките са отворени до здрач.

 

 

Къщичка „Кралски комфорт“ разполага с две отделни спални, всяка с по две единични легла плюс всекидневна стая и така предлага стая за четири до шест души. Ако се изисква настаняване на шест души  се предоставя двуетажно легло в едната спалня.